Tubaweg, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte
802 m²
In units vanaf
345 m²
Vrije hoogte
710
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
42 m²
Bouwlagen
2

Omschrijving

Te huur
Aan de Tromboneweg / Tubaweg op het bedrijventerrein Mortiere te Middelburg wordt nieuwbouw gerealiseerd t.b.v. Murre - de Visser Brandpreventie. Een deel van deze nieuwbouw, zijde Tubaweg, wordt te huur aangeboden. Het gaat om een 2-tal aaneengeschakelde bedrijfsunits vanaf 350 m2 tot circ... lees meer

Te huur
Aan de Tromboneweg / Tubaweg op het bedrijventerrein Mortiere te Middelburg wordt nieuwbouw gerealiseerd t.b.v. Murre - de Visser Brandpreventie. Een deel van deze nieuwbouw, zijde Tubaweg, wordt te huur aangeboden. Het gaat om een 2-tal aaneengeschakelde bedrijfsunits vanaf 350 m2 tot circa 850 m2. De bedrijfsunits zijn o.a. perfect geschikt als showroom, werkplaats, opslag, productie-/handelsactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroeweg, de doorgaande weg en entree richting Middelburg. Op minder dan 500 meter van de afslag van de rijksweg A-58 is deze locatie uitstekend bereikbaar! Tevens liggen Vlissingen en Goes binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.

Afmetingen
Gedeeltelijke verhuur is mogelijk vanaf circa 345 m² (dit betref dan de tussenunit geheel gelegen op de begane grond). Ook is verhuur mogelijk van de hoekunit en deze heeft een oppervlakte op de begane grond van circa 412 m2 bedrijfsruimte + circa 42 m2 kantoorruimte en circa 45 m2 entresolvloer op de verdieping boven het kantoor.

Gezamenlijke verhuur van beide units tegelijk is mogelijk.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m2 een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verkopend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m2 worden niet verrekend.

Parkeren/buitenterrein
Parkeren is mogelijk op het voorgelegen verharde buitenterrein op de 8 aangewezen parkeerplaatsen (3 gereserveerd voor de tussenunit en 5 voor de hoekunit).

Voorzieningen
- onderheide staalconstructie;
- geïsoleerde monolitisch afgewerkte betonnen vloeren;
- maximale vloerbelasting 15 KN/m² begane grond, vlakheidsklasse 3;
- geïsoleerde stalen daken voorzien van EPDM dakbedekking (kleur lichtgrijs);
- vrije hoogte circa 7,1 meter onderzijde dakrand;
- geïsoleerde Silex betonpanelen gevelelementen;
- geïsoleerde stalen sandwichgevelpanelen;
- metall stud wand tussen kantoor en bedrijfsruimte (hoekunit);
- 60 minuten brandwerende gasbetonnen / cellenbetonnen tussenwanden;
- toiletruimte met fonteintje per unit;
- aluminium kozijnen voorzien van HR++ beglazing;
- per unit één elektrisch bedienbare overheaddeur, afmeting 3.90 x 4.00 (b x h);
- metalen loopdeur voorzijde en dubbele metalen vluchtdeur achterzijde per unit;
- houten balklaagvloer t.p.v. entresolvloer hoekunit;
- houten trap naar entresolvloer hoekunit;
- stalen balustrade (hoogte 1.0 meter) entresolvloer hoekunit;
- vluchtwegaanduidingen;
- brandblusvoorzieningen;
- meterkast met elektrameter, watermeter en aansluiting glasvezel;
- krachtstroomaansluiting 3x80A;
- 230V en 400V wandcontactdozen;
- pantryvoorziening (hoekunit);
- LED verlichting;
- hang-/sluitwerk buitenzijde conform SKG***.

Huurprijzen
Tussenunit: € 24.000,- per jaar.
Hoekunit: € 36.000,- per jaar.
Voornoemde huurprijzen zijn exclusief BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Datum bouwkundige oplevering. De prognose is thans eind 2024 / begin 2025.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bankgarantie / waarborgsom
Een garantie ter grootte van een huurverplichting van 3 maanden inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “2 bedrijfsunits Tubaweg” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochures

Contact opnemen