Sluisplateau 32, Wemeldinge

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 445,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Kantoorruimte

Oppervlakte
11 m²
In units vanaf
11 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
Overig

Omschrijving

Te Huur
Op een toplocatie aan de zuidoever van de Oosterschelde in de jachthaven van Wemeldinge bieden wij in een representatief kantoorverzamelgebouw een watersport gerelateerde kantoorruimte met parkeerplaats te huur aan. Het kantoorverzamelgebouw omvat meerdere kantoorcompartimenten met een geme... lees meer

Te Huur
Op een toplocatie aan de zuidoever van de Oosterschelde in de jachthaven van Wemeldinge bieden wij in een representatief kantoorverzamelgebouw een watersport gerelateerde kantoorruimte met parkeerplaats te huur aan. Het kantoorverzamelgebouw omvat meerdere kantoorcompartimenten met een gemeenschappelijke entree met showroom, gangen, pantry en toiletruimte ten plaatse van de begane grond en een vergaderruimte op de 1e verdieping. In het kantoorverzamelgebouw hebben twee andere watersport gerelateerde bedrijven een representatief onderkomen.
Tevens is het mogelijk ligplaatsen separaat dan wel in combinatie met kantoorruimte te huren.

Jachthaven Wemeldinge is direct gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde en heeft naast vaste ligplaatshouders veel passanten vanwege de gezellige sfeer, de uitstekende faciliteiten en de centrale ligging.

Jachthaven Wemeldinge biedt alle comfort voor de veeleisende watersporter; alle ligplaatsen zijn voorzien van een zij-steiger, water en elektra en er is natuurlijk Wifi beschikbaar. De comfortabele sanitaire voorzieningen bevinden zich onder het havenkantoor en in een drijvend paviljoen in de Oosthaven. Op de haven is er voor de kinderen een speeltuintje met aangrenzend een barbecue plaats. Voor een heerlijk diner, lunch of drankje binnen of op het terras kunt u terecht bij Havenbrasserie Bom Dia en eeterij Juno.

Op het jachthaventerrein bevinden zich meerdere watersportbedrijven waaronder Escape Yachting, Watersport vereniging d’Oosterschelde, watersportwinkel Navis Organica en jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic voor onderhoud en schade herstellingen. Natuurlijk zijn er ook kraan- en stalling mogelijkheden. Een kolom zwenkkraan waarmee schepen tot 20 ton getakeld kunnen worden is aanwezig. Kortom, een full service jachthaven waar nu de mogelijkheid is voor huisvesting van een watersport gerelateerd bedrijf.

Het dorpje Wemeldinge is leuk om te bezoeken heeft diverse restaurants en winkels (waaronder een bakker en een supermarkt die in het seizoen ook op zondag geopend zijn). Het dorp ligt op loopafstand maar er staan ook een aantal fietsen klaar voor (gratis) gebruik. De aangeboden kantoorruimte bestaat uit twee bouwlagen en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een jachtmakelaardij of een ander watersport gerelateerde of ondersteunend bedrijf.

Bereikbaarheid
De jachthaven is goed bereikbaar vanaf het water en over de weg. Zeilboten hebben de mogelijkheid om in de havenkom beschut de zeilen te hijsen en strijken. Via de rijksweg A-58 en het provinciale wegennetwerk is de jachthaven over de weg goed te bereiken.

Bestemming
Volgens de beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge, onherroepelijk vastgesteld op 25 juni 2013, kent de locatie de bestemming "Recreatie - Recreatiegebied". De voor "Recreatie - Recreatiegebied" aangewezen gronden en bestaande bouwwerken mogen gebruikt worden overeenkomstig het bestaande gebruik en jachthavenondersteunende activiteiten.

Afmetingen -circa-
Kantoorruimte 11,2 m².

Gemeenschappelijk ruimten
Begane grond:
entree met showroom 63,1 m²
verkeersruimte 19,1 m²
pantry 9,7 m²
toilet met fontein 2 m².

1e verdieping:
vergaderruimte 39,1 m².
Wateroppervlakte t.b.v. ligplaatsen in de verkoophaven: 500 m².

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren/buitenterrein
Er is 1 eigen parkeerplaats voor de kantoorruimte aanwezig. Het gemeenschappelijke buitenterrein is grotendeels verhard door middel van betonklinkers en deels tuin.

Voorzieningen
- Traditionele bouw;
- Gevels opgetrokken uit deels metselwerk en deels houten rabatdelen;
- Platte daken met grindballast laag en bereikbaar via deur op de 1e verdieping;
- Betonvloeren voorzien van gladde vloerafwerking en deels tapijt t.p.v. de begane grond en houten vloerdelen t.p.v. de verdieping;
- Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Metselwerk binnenwanden;
- Meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen;
- Diverse daklichten;
- Verlaagd systeemplafond met verlichting;
- Alarm;
- CV met radiatoren en thermostaat;
- Mechanische ventilatie;
- Diverse wandcontactdozen;
- Diverse data aansluitpunten;
- Hardhouten trap naar verdieping;
- Brandblusser;
- Vlaggenmast.

Indeling:
Hoofdentree met elektrische schuifpui;
Entreedeur zijkant pand;
Diverse kantoorcompartimenten met bureaus* en een showroom-/receptieruimte met receptiemeubel * t.p.v. de begane grond;
Directie-/vergaderruimte met fenomenaal uitzicht over de verkoop-/jachthaven;
Pantryvoorziening met close-in-boiler en opstelling CV ketel;
Loopdeur t.p.v. de pantryruimte;
Toilet en voorportaal met fontein.

Voorzieningen verkoophaven:
- Hoofdsteiger met vingerpieren;
- Walkasten voorzien van stroom en water.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 445,- per maand excl. BTW.
Parkeerplaats: € 350,- per jaar excl. BTW.
Wateroppervlakte t.b.v. ligplaatsen: nader te bepalen op basis van de gewenste vierkante meters.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen, bij voorkeur tot en met uiterlijk 31 augustus 2026, telkenmale voorgezet voor aansluitende perioden van 3 jaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

*Het aanwezige meubilair wordt door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Eventuele reparatie/onderhoud/vervanging is voor rekening van de huurder.

Wateroppervlakte t.b.v. ligplaatsen in de verkoophaven kan separaat dan wel in combinatie met de kantoorruimte worden gehuurd.

De contracten met de nutsbedrijven staan op naam van een zittende huurder en de kosten voor gas, water en elektra zullen naar rato aan deze huurder worden betaald.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Sluisplateau 32 Wemeldinge”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochures

Contact opnemen