Groote Markt 11, Sluis

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1950

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
331 m²
In units vanaf
331 m²
Verkoop vloeroppervlakte
268 m²
Bouwlagen
2
Frontbreedte
771
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Op een absolute A-1 locatie in het centrum van het middeleeuwse vestingstadje Sluis bieden wij te huur aan deze representatieve winkelruimte groot ca. 268 m2 VVO + circa 63 m2 sociale-/opslagruimte op verdieping. De winkelruimte met een frontbreedte van circa 8 meter ligt centraal in Sluis direct te... lees meer

Op een absolute A-1 locatie in het centrum van het middeleeuwse vestingstadje Sluis bieden wij te huur aan deze representatieve winkelruimte groot ca. 268 m2 VVO + circa 63 m2 sociale-/opslagruimte op verdieping. De winkelruimte met een frontbreedte van circa 8 meter ligt centraal in Sluis direct tegenover de toeristische attractie van Sluis, het Belfort (thans museum). Door de locatie nabij de grens van België is Sluis een erg bekende toeristische trekpleister voor Belgen. Sluis trekt jaarlijks ca. 5 miljoen bezoekers. Veel dagjesmensen komen voor het gezellige centrum wat binnen de stadswallen ligt. Ongeveer 209 winkels en circa 54 horecazaken zijn thans gehuisvest in Sluis. In Sluis zijn de winkels en horecagelegenheden het hele jaar door 7 dagen op 7 geopend. Enkel op 1e Kerstdag (25 december) en 1e Nieuwjaarsdag (1 januari) zijn de winkels gesloten. Sluis kent geen koopavond, de meeste winkels zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De gevels zijn opgetrokken middels metselwerk. De voorgevel begane grond is opgebouwd uit natuurstenen gevelelementen met aluminium kozijnen en isolerende beglazing en toegangsdeur. Het zadeldak is bedekt met keramische dakpannen. De begane grond vloer is uitgevoerd in beton, de verdiepingsvloeren in hout. Het platte dak van het aanbouwgedeelte is voorzien van bitumen. Het object beschikt over een vrije achterom (naar de Korte Wolstraat).

De buurpanden betreffen een restaurant (Hart van Sluis) en een winkelruimte (Wibra). Daarnaast wordt de Groote Markt verder gekenmerkt door diverse andere winkel-/ horecapanden en Museum Belfort.

Samengevat:
- Groote Markt 11 Sluis
- huurprijs € 57.500,- exclusief BTW per jaar
- totaal 330 m2 VVO waarvan circa 268 m2 VVO op de begane grond
- aanvaarding per direct mogelijk in casco staat
- vrije achterom (niet voor gemotoriseerd verkeer) naar Korte Wolstraat
- huurperiode in overleg overeen te komen
- laden-/lossen vrachtwagen voor de deur mogelijk

Locatie:
De locatie is goed bereikbaar vanuit Zeeuws-Vlaanderen, België en de verbinding met overig Zeeland is goed te noemen door de Westerscheldetunnel. Door de ligging net tegenaan de Belgische grens zijn onder meer steden als Knokke en Gent goed bereikbaar.
Voor de winkelruimte ligt direct de Groote Markt waar het mogelijk is om tegen betaling te parkeren. In de nabije omgeving zijn o.a. de volgende bekende winkelketens gevestigd zoals Kruidvat, Etos, Rituals en Tommy Hilfiger.

Oppervlakten:
Winkelruimte : ca. 268 m2 VVO
Sociale ruimte op verdieping : ca. 47 m2 VVO
Opslagruimte op verdieping : circa 16 m2 VVO

Voorzieningen:
Het object wordt in principe in casco staat opgeleverd met een meterkast voorzien van elektra-, gas- en watermeter. Een slanghaspel is aanwezig.

Parkeerplaatsen:
Ruime mogelijkheden voor betaald parkeren voor de deur.

Oplevering:
Direct beschikbaar.

Bestemming:
Centrumvoorzieningen: detailhandel, kantoren, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en wonen. Voor horeca is op dit moment (nog) geen ruimte binnen het plangebied van het vigerende bestemmingsplan.

Servicekosten:
Gas, elektra en water zijn voor rekening van de huurder.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Sluis
Sectie : I
Nummer : 498
Grootte : 290 m2

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW-belaste verhuur.

Huurprijs:
€ 57.500,- per jaar exclusief BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In nader overleg overeen te komen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ winkelruimte, versie 2012, worden opgesteld met daarbij diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Streetview

Locatie

Contact opnemen