Fort Oriental 11, Goes

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
35 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Omschrijving

Te huur
Op een uitstekende locatie in het deelgebied Ketelhaven te Goes bieden wij in het nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Fort Oriental twee moderne bedrijfsunits alsmede één parkeerplaats te huur aan. Fort Oriental is een stijlvol representatief bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over een gemeen... lees meer

Te huur
Op een uitstekende locatie in het deelgebied Ketelhaven te Goes bieden wij in het nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Fort Oriental twee moderne bedrijfsunits alsmede één parkeerplaats te huur aan. Fort Oriental is een stijlvol representatief bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over een gemeenschappelijk trappenhuis en ruimte met wasbak en toilet waar iedere eigenaar/huurder gebruik van kan maken.
Één bedrijfsunit is gelegen op de begane grond en is bereikbaar via de overdekte corridor. Één bedrijfsunit bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via een brede hellingbaan.

De bedrijfsunits zijn ideaal voor opslag van o.a. uw boot, caravan, camper, auto of overige zaken.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop-/ fietsafstand.
Het voorzieningenniveau in de directe omgeving is goed te noemen. Het stadscentrum van Goes is op loop-/fietsafstand gelegen. Ook staat de omgeving bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan 'Havengebied Goes 1e herziening' hebben de bedrijfsruimten de enkelbestemming 'Gemengd -2” en de dubbelbestemming “Waarde -Archeologie 2”.
De voor 'Gemengd-2' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. cultuur en ontspanning;
c. dagrecreatie;
d. dienstverlening met een bruto vloeroppervlakte van maximaal 250 m²;
e. maatschappelijke activiteiten;
f. sport.

Voor de mogelijkheid omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 3 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen - circa -
Begane grond:
Unit 26: 55,4 m²
Unit 27: VERHUURD.

Verdieping:
Unit 24: VERHUURD
Unit 25: VERHUURD
Unit 46: 34,8 m².

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m² een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verhurend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m² worden niet verrekend.

Parkeren
In combinatie met bedrijfsunit 26 bieden wij één eigen parkeerplaats te huur aan.

Voorzieningen
- staalconstructie;
- stalen damwandgevelbeplating;
- stalen platdakconstructie;
- afgewerkte betonvloer;
- handmatig bedienbare overheaddeur (afmetingen b x h unit 26 3.5 m x 3.25 m en unit 46 3.5 m x 2.75 m). Voorbereiding elektrische deur aanwezig;
- loopdeur in de overheaddeur;
- glasvezelkabel (nog niet aangesloten);
- afvoer riool t.p.v. de unit op de begane grond;
- elektriciteitsaansluiting (aansluitkosten voor rekening van huurder);
- 2 wandcontactdozen en 1 krachtstroomaansluiting;
- opbouw led armaturen;
- gemeenschappelijk trappenhuis;
- gemeenschappelijk toilet en wasgelegenheid.

Huurprijs per maand excl. BTW of BTW nadeelcompensatie
Unit 24: VERHUURD
Unit 25: VERHUURD
Unit 26: € 545,-
Unit 27: VERHUURD
Unit 46: € 430,-.

Parkeerplaats*: € 35,- per maand excl. BTW.
* In combinatie met bedrijfsunit 26.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW of BTW nadeelcompensatie dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie gelijk aan een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief de daarover verschuldigde BTW of BTW nadeelcompensatie.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In nader overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
De VVE verzorgt de schoonmaak van de algemene ruimten (sanitair en trappenhuis).

Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Fort Oriental 11 ged.", Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Contact opnemen