Bedrijfsweg 1, Vlissingen

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Verhard buitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
7.004 m²

Verhard buitenterrein

Percentage verhard
95
Omheind
Ja
Afsluitbaar
Ja
Verharding
Asfalt

Omschrijving

Te huur
Verhard buitenterrein gelegen op bedrijventerrein Vrijburg te Vlissingen. Het buitenterrein is nagenoeg volledig verhard met asfalt en/of klinkerbestrating dan wel Stelconplaten. Het terrein is bij uitstek geschikt voor buitenopslag en is gesitueerd achter het bedrijfsgebouw van Delta Fiber... lees meer

Te huur
Verhard buitenterrein gelegen op bedrijventerrein Vrijburg te Vlissingen. Het buitenterrein is nagenoeg volledig verhard met asfalt en/of klinkerbestrating dan wel Stelconplaten. Het terrein is bij uitstek geschikt voor buitenopslag en is gesitueerd achter het bedrijfsgebouw van Delta Fiber, bij de entreezone van het bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
De locatie is uiterst gunstig gelegen op het moderne bedrijventerrein Vrijburg. Vrijburg is geografisch en logistiek aantrekkelijk omdat het centraal tussen Middelburg en Vlissingen ligt. De rijksweg A58 en het overige wegennetwerk in de regio zijn moeiteloos bereikbaar.

Afmeting
Het te huren verharde buitenterrein bedraagt circa 2.000 m².

Voorzieningen
- Gemeenschappelijk entree naar en van de Bedrijfsweg;
- Hekwerken rondom perceel;
- Gehele terrein is gedraineerd;
- Buitenverlichting.

Huurprijs
€ 17,50 per m² per jaar excl. BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per halfjaar.

Huurperiode
6 maanden en daarna voor onbepaalde tijd met een wederzijdse opzegtermijn van 3 maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Buitenterrein Bedrijfsweg 1” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Locatie

Contact opnemen