Taxatie referenties

Taxatie van een huisartsenpraktijk

In de monumentale binnenstad van Middelburg heeft Synchro Taxaties een huisartsenpraktijk gewaardeerd.

Taxeren van campings

In samenwerking met Den Otter Van Vliet heeft Synchro Taxaties waarderingen uitgevoerd van gerenommeerde campings gelegen op unieke locaties te Ouddorp en Renesse. 

Taxatie deel winkelcentrum De Fonteyne te Vlissingen

Ten behoeve van een beoogde transformatie van winkels op de 1e verdieping naar wonen heeft Synchro Taxaties een deel van het winkelcentrum De Fonteyne te Vlissingen in huidige en beoogde staat gewaardeerd.

Marina Port Zélande te Ouddorp

In collegiale samenwerking met Muller Makelaardij heeft Synchro Taxaties begin 2021 de commerciële jachthaven met 850 ligplaatsen, 13 drijvende steigers, de daarbij behorende commerciële ruimten en een te ontwikkelen camperpark getaxeerd. Synchro is mede oprichter van Leisure Makelaars Nederland en werkt op exclusieve basis samen met een 3-tal specialisten op het gebied van recreatief vastgoed in Nederland te weten: Muller Makelaardij, Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Den Otter Van Vliet. 

Taxatie van woonzorgcentrum

Namens Stichting Woongoed Middelburg heeft Synchro Taxaties een woonzorgcomplex in Middelburg gewaardeerd.

Taxatie uitvaartcentrum

Synchro heeft in samenwerking met Rijk Taxateurs / Adviseurs / Rentmeesters een uitvaartcentrum in Middelburg gewaardeerd.

Taxatie gezinshuis

Synchro taxatie heeft in opdracht van de eigenaar de marktwaarde bepaald van een gezinshuis + privéwoning.

Stichting Zeeuwland

In opdracht van Stichting Zeeuwland taxeerde Synchro een 2-tal bouwkavels incl. heipalen t.b.v. de bouw van een 4-tal twee-onder-een kapwoningen in Vlissingen.

Spruijt Vastgoed Middelburg/Vlissingen BV

Synchro taxeerde in opdracht van Spruijt Vastgoed Middelburg/Vlissingen BV hun huidige bedrijfslocaties in Middelburg en Ritthem.

Camping Zon & Zee

In opdracht van Camping Zon & Zee taxeerde Synchro in collegiale samenwerking met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven camping Zon & Zee te Yerseke.

Portefeuille taxatie diverse wooneenheden en bedrijfsobjecten

Synchro taxeerde in collegiale samenwerking met Faasse & Fermont een portefeuille van diverse wooneenheden en bedrijfsobjecten in Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en Wemeldinge. De opdrachtgever was AVV Beheer BV.

VOF Herwegh

Synchro taxeerde namens VOF Herwegh 2 strandpaviljoens, het dorpscafe met zalen "Cafe Juliana, de naastgelegen woning met schuren, een vakantiewoning en een bedrijfsloods in de gemeente Valkenisse.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland taxeerde Synchro de mogelijke nieuwbouw van maatschappelijke ruimte (school) op het Hatfieldpark te Zierikzee.

Taxatie bedrijfsverzamelgebouw op erfpachtsgrond te Rotterdam

In opdracht van Ingreso Vastgoed BV heeft Synchro Taxaties een waardering uitgevoerd ten aanzien van een grootschalig bedrijfsverzamelgebouw in het Waalhavengebied van Rotterdam. Het bebouwd oppervlak is circa 5.000 m2, perceelgrootte ca. 6.240 m2 (erfpachtgrond). 

Taxatie maatschappelijk vastgoed in Zierikzee

Synchro Taxaties heeft in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland maatschappelijke ruimten in de nieuwbouw van de Pontes Pieter Zeemanschool, de Meijeschool en de Beatrixschool te Zierikzee gewaardeerd.

Taxatie monumentale kantoorvilla in Kapelle

In opdracht van DLF BV heeft Synchro Taxaties de monumentale kantoorvilla "Eureka" met perceel tuin en perceel bedrijfsgrond aan de Goessestraatweg 19 te Kapelle gewaardeerd.

Taxatie tankstation in Middelburg

In opdracht van de gemeente Middelburg heeft Synchro Taxaties, in collegiale samenwerking met Property Value Consultants uit Deventer, het bloot eigendom van een tankstation gewaardeerd.

Taxatie voormalig opstelterrein auto's voor de veerboot Vlissingen-Breskens

In opdracht van de Provincie Zeeland heeft Synchro Taxaties een perceel grond van ruim 2 ha gewaardeerd aan de Buitenhaven te Vlissingen. 

Verenigingsgebouw "Westkapelle Herrijst" in opdracht van de gemeente Veere getaxeerd

In opdracht van de gemeente Veere heeft Synchro Taxaties het verenigingsgebouw "Westkapelle Herrijst" gewaardeerd waarbij verschillende scenario analyses zijn uitgevoerd.

Deskundige rechtbank Zeeland-West-Brabant

De heer P.S. Nienhuis MRICS RT treedt op als deskundige voor de rechtbank Zeeland-West-Brabant betreffende een taxatie van een locatie in Axel.

Portefeuille taxatie van circa 14 wooneenheden en bedrijfsobjecten.

Synchro taxeerde een portefeuille van circa 14 wooneenheden en bedrijfsobjecten te Middelburg. Voor het merendeel betrof dit momentale panden.

Vakantiepark De Meerpaal

In opdracht van Camping De Meerpaal VOF taxeerde Synchro vakantiepark De Meerpaal te Zoutelande. Synchro werkte in deze taxatie samen met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven.

Woningstichting Zeeuwland

In opdracht van woningstichting Zeeuwland taxeerde Synchro een uitgebreide portefeuille van zowel maatschappelijk, intramuraal en bedrijfsmatig vastgoed. Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties en Sturm Makelaars. 

Ingreso Vastgoed BV

Synchro taxeerde in opdracht van Ingreso Vastgoed BV de huidige bedrijfslocatie van PCO Europe BV met een afmeting van ca. 2.370 m² bedrijfs-/opslagruimte-/kantoorruimte in Etten-Leur.  

Vierpand Vastgoed BV

In opdracht van Vierpand Vastgoed BV taxeerde Synchro de bedrijfslocatie van autobedrijf Romar (de Mitsubishi dealer en Profile Tyre Center dependance) te Hellevoetsluis.

De Kok Staalbouw BV

Namens De Kok Staalbouw BV taxeerde Synchro de bedrijfslocatie en 2 woningen in Heerle. Het totaal bebouwde oppervlak van het hoofdgebouw bedraagt ca. 17.735 m² VVO.

Rijksvastgoedbedrijf

Synchro taxeerde namens het Rijksvastgoedbedrijf diverse deellocaties gelegen in het nieuwbouwproject Nieuwe Sluis te Terneuzen. Dit omvat onder meer de taxatie van kades, wateroppervlakten, bedrijfs-/kantoorruimten en diverse bouwkavels.

Gemeente Middelburg / curator Camping De Witte Raaf

Synchro taxeerde Waterpark Veerse Meer in opdracht van de gemeente Middelburg en de curator van de camping De Witte Raaf. Synchro werkte in deze taxatie samen met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven.

Rijksvastgoedbedrijf

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf taxeerde Synchro een bouwrijpe kavel grond en wateroppervlakte bestemd voor het innemen van een (vaste) ligplaats met bedrijfsschepen te Terneuzen.  

Strandpaviljoen Kaapduin

Namens Strandpaviljoen Kaapduin VOF taxeerde Synchro strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland taxeerde Synchro molen De Lelie te Elkerzee.

Gemeente Middelburg

In opdracht van de gemeente Middelburg heeft Synchro de stadsschouwburg te Middelburg getaxeerd. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Taxatie-& Adviesbureau G.N.A. Roovers.

Kloosterboer Vlissingen

Namens Kloosterboer Vlissingen VOF taxeerde Synchro 2 kadeplatforms gelegen aan de Bijleveldhaven Noord en Bijleveldhaven Zuid te Vlissingen-Oost. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Camping de Boomgaard

Synchro taxeerde namens Torenlicht Onroerend Goed BV de camping "De Boomgaard" te Westkapelle.

Stichting Allee Wonen

Synchro taxeerde namens Stichting Allee Wonen een herontwikkelingslocatie (woningbouw) in Roosendaal. 
De taxatie kwam tot stand in samenwerking met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft Synchro het monumentale Stadhuismuseum te Zierikzee getaxeerd. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Gemeente Vlissingen

In opdracht van de gemeente Vlissingen heeft het rijksmonument aan de Hellebardierstraat 2 te Vlissingen getaxeerd. Dit object is volledig in gebruik als gemeentearchief.

Portefeuille taxatie van circa 215 wooneenheden/bedrijfsobjecten

Synchro heeft opgetreden als directie taxateur ten aanzien van de portefeuille taxatie SMB / SBOM / SMG. Het betrof een uitgebreide taxatie conform RICS richtlijnen en PTA aanbevelingen van circa 200 wooneenheden en circa 15 bedrijfsobjecten. Voor het merendeel betrof dit monumentale panden. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met de Taxatie Groep Zeeland.

Meer informatie?