Referenties en transacties

Hieronder vindt u een selectie van bedrijven die gebruik maken of hebben gemaakt van de diensten van Synchro Bedrijfshuisvesting.

Marina Port Zélande te Ouddorp

In collegiale samenwerking met Muller Makelaardij heeft Synchro Taxaties begin 2021 de commerciële jachthaven met 850 ligplaatsen, 13 drijvende steigers, de daarbij behorende commerciële ruimten en een te ontwikkelen camperpark getaxeerd. Synchro is mede oprichter van Leisure Makelaars Nederland en werkt op exclusieve basis samen met een 3-tal specialisten op het gebied van recreatief vastgoed in Nederland te weten: Muller Makelaardij, Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Den Otter Van Vliet. 

Voormalig agentschap Nederlandsche Bank in Middelburg

Namens een particuliere belegger hebben wij, voordat het pand op de markt kwam, binnen 48 uur een aankooptransactie ten aanzien van het monumentale pand aan de Gortstraat 36 te Middelburg afgerond. Door toekomstige verhuizing van de huidige gebruiker kwam dit beschikbaar voor verkoop. 
Het pand kent een rijke historie als agentschap van de Nederlandsche Bank en het was ooit onderdeel van een geheime missie in de Tweede Wereldoorlog.  

Smith Kaas BV

Als verkopend makelaar namens Smith Kaas BV heeft Synchro de bedrijfs-/kantoorruimten (circa 680 m2) gelegen aan de Mercuriusweg 1 / Hermesweg 3e te Vlissingen verkocht aan Ovaa Motors VOF. De transactie vond plaats eind 2020.

Provincie Zeeland

De Provincie Zeeland had Synchro als verkopend makelaar geselecteerd ten aanzien van de succesvolle verkoop bij inschrijving van de woonboerderij + aangebouwde stal + schuur van de opstallen gelegen aan de Stelledijk 40-42 te 's- Heer Arendskerke. De opstallen zijn gelegen op een perceel van 10.540 m2. 

Bouwkavel Arnestein Middelburg

Namens Boslust BV heeft Synchro eind 2020 een bouwkavel van 2.548 m2 aan de Arnesteinweg 50-1 tot en met 50-38 verkocht aan GaragePark Middelburg BV t.b.v. de ontwikkeling van garageboxen. 

Kantoorvilla "Eureka" te Kapelle verkocht

De monumentale villa "Eureka" te Kapelle, oorspronkelijk in gebruik geweest als woonhuis van de familie Van der Have, is namens DLF verkocht door Synchro Bedrijfshuisvesting BV. De koper zal de opstal renoveren en vervolgens zelf gaan gebruiken. Wij wensen de koper Huize Eureka BV succes met de verbouwing en veel "eureka-momenten" in de kantoorvilla!

Verkoop Restaurant De Eetkamer te Middelburg

Uniek rijksmonumentaal pand in het hart van het historische centrum te Middelburg snel verkocht via bemiddeling door Synchro Bedrijfshuisvesting BV. Vanwege pensionering hebben de eigenaren van Restaurant De Eetkamer besloten de exploitatie te beëindigen waardoor dit opstal inclusief bijbehorende bovenwoning beschikbaar kwam voor verkoop. 

Verkoop Vakantiepark Stee aan Zee te Serooskerke

In collegiale samenwerking met Den Otter Van Vliet is een succesvolle verkoop tot stand gebracht van Vakantiepark Stee aan Zee te Serooskerke. Het vakantiepark bestaat uit 17 recreatiewoningen voor de recreatieve verhuur, een horecavoorziening, een bedrijfswoning en een perceel grasland. Stee aan Zee heeft een totale oppervlakte van circa 2 hectare.

Verkoop portefeuille 240 grotendeels verhuurde garageboxen

Namens Woongoed Middelburg heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV de online veiling begeleid van 240 grotendeels verhuurde garageboxen. De garageboxen zijn allen gelegen in de woonwijk Magistraatwijk te Middelburg.

Voormalige locatie Zeeuws Veilinghuis te Middelburg verhuurd

Aan de Herengracht 74 te Middelburg is Synchro Bedrijfshuisvesting BV betrokken geweest als verhurend makelaar namens de eigenaar. Voorheen was het Zeeuws Veilinghuis hier gevestigd maar sinds 1 april 2020 is de Zeeuwse Gronden (Stichting Wonen en Psychiatrie) hier gehuisvest. De opstal betreft circa 770 m2 gelegen op de begane grond en 1e verdieping met bijbehorend achterterrein. 

Snelle verkoop namens Orionis Walcheren

Na inschakeling door Orionis heeft Synchro snel de opstal verkocht gelegen aan de Mercuriusweg 19 te Vlissingen. Het betreft de voormalige locatie voor de groenvoorziening van Orionis en is thans de nieuwe uitvalsbasis van Illuxtron International BV.

Balans 25 Sint Jorisdoelen

Geruisloos, en niet direct zichtbaar voor de markt, heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV de verkoop van de Sint Joris Doelen begeleid. Wij wensen de kopers succes met hun verdere planvorming.

Verkoop bouwkavel t.b.v. project The Boatshed te Goes

Synchro trad op als verkopend makelaar bij de verkoop van een bedrijfskavel (circa 9.500 m2) + een perceel kade en water (circa 1.600 m2) aan The Boatshed BV. De verkoper is Verkoopmaatschappij De Goese Schans.

Nieuwe locatie Drankgigant

De locatie President Rooseveltlaan 774 / Hermesweg 29 te Vlissingen is verkocht aan de Drankgigant. Het betreft een winkel-/magazijnruimte van circa 3.900 m2 en een verhuurde zelfstandige bovenwoning. Synchro trad op als verkopend makelaar.

Taxatie van woonzorgcentrum

Namens Stichting Woongoed Middelburg heeft Synchro Taxaties een woonzorgcomplex in Middelburg gewaardeerd.

Taxatie uitvaartcentrum

Synchro heeft in samenwerking met Rijk Taxateurs / Adviseurs / Rentmeesters een uitvaartcentrum in Middelburg gewaardeerd.

Taxatie gezinshuis

Synchro taxatie heeft in opdracht van de eigenaar de marktwaarde bepaald van een gezinshuis + privéwoning.

Circa 360 m2 maatschappelijke ruimte verhuurd

Synchro heeft namens Stichting l'escaut woonservice de verhuur begeleid van de locatie Schutterijstraat 21 te Vlissingen. De huurder is Stichting WVO Zorg.

Herculesweg 57 te Middelburg

De loods-/bedrijfsruimte met bijbehorend buitenterrein, dat voorheen in gebruik is geweest bij Boone Straalbedrijf, is verkocht aan Altifers Holland BV. Synchro trad op namens de verkoper.

Verhuurd aan Ahold Europe Real Estate & Construction BV

De Handelsweg 9 (distributiecentrum voor de online bestelde boodschappen) en de Handelsweg 9a (dienstwoning) te Vlissingen zijn via bemiddeling door Synchro langjarig verhuurd aan Albert Heijn.

Westwal 9-11 te Goes

Synchro heeft namens de eigenaar de op A1 locatie gelegen kantoorruimte verhuurd aan 4U Group Personeelsdiensten BV.

Nieuwbouw winkels aan de Westhavendijk te Goes (project Westerschans)

Namens de ontwikkelaar (RWS.com BV) heeft Synchro als verhurend makelaar opgetreden bij de verhuur aan de Albert Heijn (circa 2.000 m2), Floor Foods, De Fruitshop en Prima Flora.

Locatie Livera en CherryLin te Goes

Synchro heeft namens verkoper succesvol bemiddeld bij de verkoop van de voornoemde verhuurde winkelruimten met bovengelegen woonruimte(n) aan de Opril Grote Markt 11-13 te Goes.

Aankoop Poortweg 21 te Bergen op Zoom

De nieuwe huisvesting van TechnoMarine in Bergen op Zoom is mede tot stand gekomen via bemiddeling bij de koop door Synchro.

Locatie TechnoMarine (Stanleyweg 12) te Goes

Al snel na de aanvaarding van de verkoopopdracht heeft Synchro voornoemde opstallen op een perceel van circa 7.700 m2 verkocht aan FPS Food Process Solutions Europe BV.

Houtkade 7 te Goes

Namens verkoopmaatschappij Goese Schans BV heeft Synchro de bedrijfs-/kantoorruimten gelegen aan de Houtkade 7 verkocht aan Architectuur Atelier Zeeland.

Winkel-/woonpand gelegen aan de Mol 15 te Zierikzee

In samenwerking met Bijdevaate Makelaardij heeft Synchro namens verkoper bemiddeld bij de verkoop van circa 275 m2 winkelruimte met bovengelegen appartmenten.

Eijkenweg 9 Heinkenszand

Progresso Group BV huurde ca. 645 m2 bedrijfs-/kantoorruimte met bijbehorend buitenterrein aan de Eijkenweg 9 te Heinkenszand. Synchro Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

Stichting Zeeuwland

In opdracht van Stichting Zeeuwland taxeerde Synchro een 2-tal bouwkavels incl. heipalen t.b.v. de bouw van een 4-tal twee-onder-een kapwoningen in Vlissingen.

Havenplein 8-10 Zierikzee

Namens BV v/h Firma Joh. De Vries-Zierikzee verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting via een verkoop bij inschrijving een monumentaal woon-/winkelpand met een afmeting van ca. 667 m2 aan het Havenplein 8-10 te Zierikzee.

 

Spruijt Vastgoed Middelburg/Vlissingen BV

Synchro taxeerde in opdracht van Spruijt Vastgoed Middelburg/Vlissingen BV hun huidige bedrijfslocaties in Middelburg en Ritthem.

Camping Zon & Zee

In opdracht van Camping Zon & Zee taxeerde Synchro in collegiale samenwerking met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven camping Zon & Zee te Yerseke.

Portefeuille taxatie diverse wooneenheden en bedrijfsobjecten

Synchro taxeerde in collegiale samenwerking met Faasse & Fermont een portefeuille van diverse wooneenheden en bedrijfsobjecten in Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en Wemeldinge. De opdrachtgever was AVV Beheer BV.

VOF Herwegh

Synchro taxeerde namens VOF Herwegh 2 strandpaviljoens, het dorpscafe met zalen "Cafe Juliana, de naastgelegen woning met schuren, een vakantiewoning en een bedrijfsloods in de gemeente Valkenisse.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland taxeerde Synchro de mogelijke nieuwbouw van maatschappelijke ruimte (school) op het Hatfieldpark te Zierikzee.

Modern grootschalig beleggingspand binnen 1,5 maand verkocht

Namens verkoper heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV binnen 1,5 maand na opdrachtverstrekking een succesvolle verkooptransactie tot stand gebracht ten aanzien van de locatie Schouwersweg 94 te Heinkenszand. Deze locatie is in gebruik bij Croonwolter&Dros BV en heeft een bebouwd oppervlak van circa 2.520 m2 op een perceel van 5.876 m2.

Trampolinepark naar Vlissingen

Street Jump Vlissingen BV huurt per 1 oktober 2018 circa 3.380 m2 sport-/horecaruimte + 19 parkeerplaatsen aan de Gildeweg 10 te Vlissingen (voormalig Racketcentrum Vlissingen). Op basis van een algemene zoekvraag van de huurder heeft Synchro de contacten tot stand gebracht tussen huurder en verhuurder en op basis hiervan hebben partijen een huurovereenstemming bereikt. Synchro heeft opgetreden namens verhuurder. 

Verhuur aan JUMBO

Synchro Bedrijfshuisvesting heeft ca. 1.340 m2 bedrijfs-/kantoorruimte en circa 4.380 m2 buitenterrein aan de Elektraweg 15 te Middelburg verhuurd aan JUMBO Omnichannel Vastgoed BV. Jumbo gaat het gehuurde gebruiken als distributiecentrum en centraal laad-/lospunt t.b.v. online boodschappen.

Verkoop Willem III kazerne te Vlissingen

In opdracht van l 'escaut woningbouwvereniging is het Rijksmonument bekend als de Willem III kazerne in Vlissingen zeer succesvol verkocht via online veiling. De Willem III kazerne wordt deels verhuurd als woningen en atelierruimten. De koper zal waarschijnlijk de leegstaande ruimten herontwikkelen tot woningen. 

Taxatie bedrijfsverzamelgebouw op erfpachtsgrond te Rotterdam

In opdracht van Ingreso Vastgoed BV heeft Synchro Taxaties een waardering uitgevoerd ten aanzien van een grootschalig bedrijfsverzamelgebouw in het Waalhavengebied van Rotterdam. Het bebouwd oppervlak is circa 5.000 m2, perceelgrootte ca. 6.240 m2 (erfpachtgrond). 

Taxatie maatschappelijk vastgoed in Zierikzee

Synchro Taxaties heeft in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland maatschappelijke ruimten in de nieuwbouw van de Pontes Pieter Zeemanschool, de Meijeschool en de Beatrixschool te Zierikzee gewaardeerd.

Andorraweg 7 te Ritthem (Vlissingen-Oost) verkocht

Namens Van Oord Groep NV verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting ca. 1.150 m2 bedrijfs-/kantoorruimte met groot verhard en omheind buitenterrein aan de Andorraweg 7 te Ritthem (Vlissingen-Oost).

Taxatie monumentale kantoorvilla in Kapelle

In opdracht van DLF BV heeft Synchro Taxaties de monumentale kantoorvilla "Eureka" met perceel tuin en perceel bedrijfsgrond aan de Goessestraatweg 19 te Kapelle gewaardeerd.

Taxatie tankstation in Middelburg

In opdracht van de gemeente Middelburg heeft Synchro Taxaties, in collegiale samenwerking met Property Value Consultants uit Deventer, het bloot eigendom van een tankstation gewaardeerd.

Stationsplein 21 Goes verkocht

Namens NSI verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting het voormalige kantoorpand van de Belastingdienst te Goes. Het totale metrage bedraagt ca.5.282 m² VVO en is verdeeld over vier bouwlagen. Het pand zal herontwikkeld worden tot kantoorverzamelgebouw  "De Koploper".

Taxatie voormalig opstelterrein auto's voor de veerboot Vlissingen-Breskens

In opdracht van de Provincie Zeeland heeft Synchro Taxaties een perceel grond van ruim 2 ha gewaardeerd aan de Buitenhaven te Vlissingen. 

Theo van Doesburgcentrum te Vlissingen verkocht

Namens l'escaut woonservice heeft Synchro Bedrijfshuisvesting razendsnel het Centrum voor Kunsteducatie (Theo van Doesburgcentrum) verkocht. Het rijksmonumentale pand dat voorheen als HBS is gebruikt heeft een afmeting van circa 2.348 m2 VVO in 4 bouwlagen en is vanwege de ligging in het centrum van Vlissingen erg geschikt voor herontwikkeling. 

Diverse kavels / opstallen verkocht in plangebied Goese Schans

Synchro Bedrijfshuisvesting heeft diverse kavels / opstallen verkocht namens Verkoopmaatschappij Goese Schans BV (Gemeente Goes / Heijmans Vastgoed BV / RWS) in het plangebied Goese Schans. Het betreft o.a. de Houtkade 7, 10 en 16, Westhavendijk 11 en 13-15.

Bedrijfspanden New Motion in verhuurde staat verkocht

Synchro Bedrijfshuisvesting verkocht, in verhuurde staat, de bedrijfslocatie van New Motion te Middelburg. De opstallen aan de Diodeweg 4-6 hebben een oppervlakte van circa 2.345 m2 VVO. Gedurende het gehele traject heeft Synchro zich gericht op opbrengstmaximalisatie waardoor de koopsom nagenoeg gelijk is aan de vraagprijs.

Verenigingsgebouw "Westkapelle Herrijst" in opdracht van de gemeente Veere getaxeerd

In opdracht van de gemeente Veere heeft Synchro Taxaties het verenigingsgebouw "Westkapelle Herrijst" gewaardeerd waarbij verschillende scenario analyses zijn uitgevoerd.

Deskundige rechtbank Zeeland-West-Brabant

De heer P.S. Nienhuis MRICS RT treedt op als deskundige voor de rechtbank Zeeland-West-Brabant betreffende een taxatie van een locatie in Axel.

Portefeuille taxatie van circa 14 wooneenheden en bedrijfsobjecten.

Synchro taxeerde een portefeuille van circa 14 wooneenheden en bedrijfsobjecten te Middelburg. Voor het merendeel betrof dit momentale panden.

Delta

De Netwerkgroep Infra BV huurt diverse locaties in Zeeland die dienen als voorraadpunt bij het aanleggen van de slimmemeter in Zeeland. Synchro trad op als aanhurend makelaar.

Vakantiepark De Meerpaal

In opdracht van Camping De Meerpaal VOF taxeerde Synchro vakantiepark De Meerpaal te Zoutelande. Synchro werkte in deze taxatie samen met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven.

Woningstichting Zeeuwland

In opdracht van woningstichting Zeeuwland taxeerde Synchro een uitgebreide portefeuille van zowel maatschappelijk, intramuraal en bedrijfsmatig vastgoed. Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties en Sturm Makelaars. 

Ingreso Vastgoed BV

Synchro taxeerde in opdracht van Ingreso Vastgoed BV de huidige bedrijfslocatie van PCO Europe BV met een afmeting van ca. 2.370 m² bedrijfs-/opslagruimte-/kantoorruimte in Etten-Leur.  

Ebenezer Holding BV

Ebenezer Holding BV huurt per 1 juni 2017 ca. 950 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Stevinweg 1-3 te Spijkenisse. Synchro heeft als verhurend makelaar opgetreden.

Vierpand Vastgoed BV

In opdracht van Vierpand Vastgoed BV taxeerde Synchro de bedrijfslocatie van autobedrijf Romar (de Mitsubishi dealer en Profile Tyre Center dependance) te Hellevoetsluis.

De Kok Staalbouw BV

Namens De Kok Staalbouw BV taxeerde Synchro de bedrijfslocatie en 2 woningen in Heerle. Het totaal bebouwde oppervlak van het hoofdgebouw bedraagt ca. 17.735 m² VVO.

Rijksvastgoedbedrijf

Synchro taxeerde namens het Rijksvastgoedbedrijf diverse deellocaties gelegen in het nieuwbouwproject Nieuwe Sluis te Terneuzen. Dit omvat onder meer de taxatie van kades, wateroppervlakten, bedrijfs-/kantoorruimten en diverse bouwkavels.

Woongoed Middelburg

In opdracht van woningcorporatie Woongoed te Middelburg verkocht Synchro via een online veiling 172 grotendeels verhuurde garageboxen te Middelburg.

Provincie Zeeland

Via een online veiling verkocht Synchro namens de provincie Zeeland de St. Jorisdoelen aan de Balans 25 te Middelburg.

Woonboulevard Poortvliet

Bouman Potter huurt ca. 3.000 m² winkelruimte aan het Meubelplein Ekkersrijt te Eindhoven. Synchro trad op als aanhurend makelaar.

Gemeente Middelburg / curator Camping De Witte Raaf

Synchro taxeerde Waterpark Veerse Meer in opdracht van de gemeente Middelburg en de curator van de camping De Witte Raaf. Synchro werkte in deze taxatie samen met Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven.

Rijksvastgoedbedrijf

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf taxeerde Synchro een bouwrijpe kavel grond en wateroppervlakte bestemd voor het innemen van een (vaste) ligplaats met bedrijfsschepen te Terneuzen.  

De Zaak BV

De Zaak BV kocht in januari 2017 ca. 1.470 m² kantoorruimte aan de Curieweg 5 te Spijkenisse. Synchro trad op als verkopend makelaar.

 

Woongoed Middelburg

Via een online veiling verkocht Synchro namens woningcorporatie Woongoed te Middelburg 157 grotendeels verhuurde garageboxen te Middelburg.

Strandpaviljoen Kaapduin

Namens Strandpaviljoen Kaapduin VOF taxeerde Synchro strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland taxeerde Synchro molen De Lelie te Elkerzee.

Gemeente Middelburg

In opdracht van de gemeente Middelburg heeft Synchro de stadsschouwburg te Middelburg getaxeerd. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Taxatie-& Adviesbureau G.N.A. Roovers.

Kloosterboer Vlissingen

Namens Kloosterboer Vlissingen VOF taxeerde Synchro 2 kadeplatforms gelegen aan de Bijleveldhaven Noord en Bijleveldhaven Zuid te Vlissingen-Oost. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Camping de Boomgaard

Synchro taxeerde namens Torenlicht Onroerend Goed BV de camping "De Boomgaard" te Westkapelle.

Stichting Allee Wonen

Synchro taxeerde namens Stichting Allee Wonen een herontwikkelingslocatie (woningbouw) in Roosendaal. 
De taxatie kwam tot stand in samenwerking met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Gemeente Schouwen-Duiveland

In opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft Synchro het monumentale Stadhuismuseum te Zierikzee getaxeerd. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met Scherrenberg Advies & Taxaties.

Gemeente Vlissingen

In opdracht van de gemeente Vlissingen heeft het rijksmonument aan de Hellebardierstraat 2 te Vlissingen getaxeerd. Dit object is volledig in gebruik als gemeentearchief.

Albert Heijn

Namens RWS.com BV heeft Synchro een langjarige huurovereenkomst gesloten met Albert Heijn voor hun nieuwe supermarktlocatie op de hoek van de Westhavendijk / Ringdijk-West te Goes.

Portefeuille taxatie van circa 215 wooneenheden/bedrijfsobjecten

Synchro heeft opgetreden als directie taxateur ten aanzien van de portefeuille taxatie SMB / SBOM / SMG. Het betrof een uitgebreide taxatie conform RICS richtlijnen en PTA aanbevelingen van circa 200 wooneenheden en circa 15 bedrijfsobjecten. Voor het merendeel betrof dit monumentale panden. 
Synchro werkte in deze taxatie samen met de Taxatie Groep Zeeland.

Meer informatie?