Westwal 9-11, Goes

€ 2.200,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 2.200,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1963

Kantoorruimte

Oppervlakte
245 m²
In units vanaf
245 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Bouwlagen
3

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te huur
Uiterst zichtbare kantoorruimte (begane grond) met ruime vergader-/ en magazijn-/archiefruimten (op de verdiepingen) gelegen aan de entree naar het centrum/winkelgebied van Goes. Op loopafstand ligt het levendige kernwinkelgebied van Goes. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een mix ... lees meer

Te huur
Uiterst zichtbare kantoorruimte (begane grond) met ruime vergader-/ en magazijn-/archiefruimten (op de verdiepingen) gelegen aan de entree naar het centrum/winkelgebied van Goes. Op loopafstand ligt het levendige kernwinkelgebied van Goes. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een mix van wonen, horeca, winkel en zakelijke dienstverlening. De gemeente Goes heeft ongeveer 37.000 inwoners.

Bereikbaarheid
Goes is goed bereikbaar met de auto door middel van de rijkswegen A-58 en A-256. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand (bus-/ en trein).

Afmetingen -circa-
Kantoorruimte begane grond: ca. 105 m²
Vergader-/magazijn-/archiefruimten 1e en 2e verdieping: ca. 140 m² *
-----------------
Totaal: ca. 245 m²

* per verdieping circa 70 m².

Parkeren
Openbaar (betaald) parkeren is in voldoende mate in de directe omgeving aanwezig.

Voorzieningen
Het pand is op traditionele wijze gebouwd in 1963 met metselwerk gevels waarin opgenomen houten, stalen en kunststof kozijnen. De kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. De begane grond vloeren zijn van beton en voorzien van een vloerbedekking. De verdiepingsvloeren zijn van hout en ter plaatse van de 1e verdieping voorzien van vloerbedekking en ter plaatse van de 2e verdieping niet voorzien van een vloerafwerking. De verdiepingen zijn bereikbaar via houten trappen. De vertrek scheidende wanden zijn deels vervaardigd van metselwerk en deels van zogenaamde lichte scheidingswanden. Het schilddak is met pannen bedekt en voorzien van een dakkapel aan de voor- en achterzijde. Het platte dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
De begane grond is voorzien van airconditioning, verlaagde plafonds en moderne vloer-/wandafwerking. De opstal wordt verwarmd via een centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren. Overige aanwezige voorzieningen zijn onder meer: rookmelders, nooduitgang pictogrammen, LED verlichtingsarmaturen, spots en diverse wandcontactdozen.

Indeling begane grond: entree, open kantoorruimte, trapkast met patchkast, meterkast, toilet met archiefruimte en trap naar de 1e verdieping
Indeling 1e verdieping: overloop en een 2-tal kantoorcompartimenten, keuken, voormalige badkamer, toilet en trap naar de 2e verdieping.
Indeling 2e verdieping: overloop met een 4-tal kamers (waarvan 1 met CV ketel opstelling) en een 2-tal bergruimten. De ruimte onder de kap is enkel bereikbaar via een luik in het plafond.

Huurprijs
€ 2.200,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
De verschuldigde betaling dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom / bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Energielabel
Opdrachtgever is voornemens duurzaam te investeren in het gehuurde. Door en voor rekening van verhuurder zullen de spouwmuren worden geïsoleerd. LED verlichting is deels al aanwezig in het pand. Daarnaast zal verhuurder voor haar rekening een nieuwe CV ketel laten ophangen.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Westwal 9-11” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen