Prinses Beatrixweg 60, Wemeldinge

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 800,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Maatschappelijk vastgoed

Praktijkruimte

Oppervlakte
76 m²
Bouwlagen
2

Zorginstelling

Oppervlakte
76 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Zorgtype
Maatschappelijk

Omschrijving

Te Huur
Functionele maatschappelijke ruimte direct gelegen naast de vestiging van de TopzorgGroep locatie Wemeldinge (fysiotherapiepraktijk) en nabij de schaatsbaan, de volkstuintjes en het dorpscentrum van Wemeldinge. De ruimte is gelegen op de begane grond en biedt voldoende parkeergelegenheid vo... lees meer

Te Huur
Functionele maatschappelijke ruimte direct gelegen naast de vestiging van de TopzorgGroep locatie Wemeldinge (fysiotherapiepraktijk) en nabij de schaatsbaan, de volkstuintjes en het dorpscentrum van Wemeldinge. De ruimte is gelegen op de begane grond en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het pand heeft een maatschappelijke bestemming en is geschikt voor bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/ kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven en zorg & welzijn. Door haar ligging op de hoek van de weg heeft het pand goede attentiewaarde. Daarnaast zijn in de directe omgeving onder meer aanwezig de Huisartsenpraktijk Wemeldinge, openbare basisschool Wemeldinge en woonzorgcentrum Beatrixhof.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd in redelijke nabijheid van de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is redelijk eenvoudig met de auto te bereiken. Openbaar vervoer wordt beperkt aangeboden via een busverbinding op loopafstand aan de Prinses Beatrixweg.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Kapelle Wemeldinge’. Hierin heeft het object de enkelbestemming “maatschappelijk”. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 14 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen VVO
Begane grond 74,50 m² waarvan 56,30 m²praktijkruimte, 10 m² verkeersruimte en 8,20 m² toilet-/facilitaire-/techniekruimte.
1e verdieping 1,20 m² (techniekruimte).

Parkeren
Parkeren aan de openbare weg is mogelijk dan wel parkeren op eigen terrein.

Voorzieningen
- Metselwerk gevels met daarin opgenomen houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Dubbele entree met loopdeur;
- Betonnen vloeren voorzien van vloerbedekking;
- Meterkast met elektra en gasaansluiting (wateraansluiting zit op huisnummer 58);
- Ruim toilet met fonteintje;
- Pantryvoorziening;
- HR CV ketel met radiatoren;
- WTW installatie (ter plaatse van houten verdiepingsvloer);
- Opbouwarmaturen;
- Wandcontactdozen;
- Schuimblusser;
- Vluchtwegaanduidingen.

Indeling: entree met voorportaal, toilet, garderobe, pantry/keuken, 3 kamers, archief en kantine / opslag.

Huurprijs
€ 800,- per maand.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Oplevering
Per direct.

Energielabel
Verhuurder is eventueel bereid om het pand verder te verduurzamen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Prinses Beatrixweg 60” te Wemeldinge. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen