Paul Krugerstraat 21, Vlissingen

€ 269.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
257 m²
In units vanaf
257 m²
Bouwlagen
1

Omschrijving

Te Koop
Wegens vertrek van de vorige gebruiker bieden wij een multifunctioneel kantoorobject, geheel gelegen op de begane grond, te koop aan. Het kantoorpand van circa 257 m2 heeft een zeer breed front (circa 13 meter) waardoor er veel attentiewaarde wordt gegenereerd vanaf de Paul Krugerstraat. D... lees meer

Te Koop
Wegens vertrek van de vorige gebruiker bieden wij een multifunctioneel kantoorobject, geheel gelegen op de begane grond, te koop aan. Het kantoorpand van circa 257 m2 heeft een zeer breed front (circa 13 meter) waardoor er veel attentiewaarde wordt gegenereerd vanaf de Paul Krugerstraat. De Paul Krugerstraat is een belangrijke verkeersader door, van en naar het centrum van Vlissingen. Naast de kantoorruimte beschikt het object over een kleine stadstuin (circa 50 m2) en een kleine externe bergruime (circa 4 m2).

Bereikbaarheid
De locatie Paul Krugerstraat is met de auto eenvoudig te bereiken vanaf de rijksweg A-58. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op loop-/fietsafstand. Het stadscentrum van Vlissingen is op loopafstand gelegen. Vlissingen heeft circa 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen – Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Bestemming
Het object ligt in het omgevingsplan van de gemeente Vlissingen, in werking sinds 2 januari 2024 en valt tevens onder de beheersverordening ‘Middengebied’. Hierin heeft het object de enkelbestemming “Gemengd A” en de dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-2”. Er geldt een maximale goothoogte 6 meter en een maximale bouwhoogte 9 meter. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 5 van de beheersverordening. Gemengd A is bedoeld voor: wonen, daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps-/ of bedrijfsactiviteit, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en instellingen, kantoor, evenementen, ontspanning en vermaak en aan de bestemming ondergeschikte nutsvoorzieningen.

De beheersverordening is vastgesteld door de Raad van de gemeente Vlissingen in haar openbare vergadering van 11 februari 2016. Naast voornoemd omgevingsplan en beheersverordening zijn mede van toepassing de paraplubeheersverordening “parkeernormering” en voorbeschermingsregels t.a.v. hyperscale datacentra. Ook is in de gemeente Vlissingen een ontwerp structuurvisie “Omgevingsvisie Vlissingen 2040 – Vlissingen in balans” vastgesteld op 3 september 2023. Daarnaast kan de Huisvestingsverordening Vlissingen 2023 van toepassing zijn. Voor meer informatie omtrent de bestemming kunt u contact met ons opnemen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: A
Nummer: 6071
Index: A1.

Dit appartementsrecht geeft recht op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de begane grond met tuin, uitmakende het ½ deel in de gemeenschap bestaande uit de registergoederen Paul Krugerstraat 17,19 en 21 te Vlissingen (kadastraal bekend gemeente Vlissingen sectie A nummers 5588 en 5589 grootte respectievelijk 218 m2 en 190 m2).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1933.

Afmetingen
Circa 257 m² kantoorruimte + circa 4 m2 externe bergruimte en een stadstuin van ongeveer 50 m2.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m2 een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verkopend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m2 worden niet verrekend.

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg (betaald parkeren dan wel op basis van vergunning).

Voorzieningen
- Steens muren;
- Houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing;
- Betonnen / stenen vloeren;
- Deels plat dak (houtconstructie) voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Meterkast met aansluitingen gas, water en elektra;
- Diverse kantoorcompartimenten;
- Sanitaire ruimten;
- Pantry voorzieningen;
- Verlaagde systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Diverse inbouwkasten;
- Diverse wandcontactdozen;
- HR CV ketel (bouwjaar 2010-2012) en warmteafgifte via radiatoren.

Energielabel
Label E, geldig tot 15 juli 2030.

Vraagprijs
€ 269.000,- k.k.
De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten (keuze voorbehouden aan koper) en eventuele hypotheekkosten.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Het pand maakt deel uit van de VVE Panden Paul Krugerstraat 17-19-21 te Vlissingen. De VVE-bijdrage bedraagt circa € 100,- per maand.

Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (“as is where is”) geleverd.

De koopovereenkomst is een koopovereenkomst volgens het laatste model van de NVM.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Paul Krugerstraat 21” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen