Oude Nieuwlandseweg 43A, Ouddorp

€ 1.790.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.790.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Leisure

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.565 m²

Bungalowpark

Overname personeel
Ja
Voorzieningen
Receptie
Woonobject
Ja
Verblijven
250

Omschrijving

Op een zeer goede locatie in Ouddorp ligt het Recreatiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee.
Ouddorp (circa 7.000 inwoners) hoort bij de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree – Overflakkee. Het kustdorp Ouddorp wordt veel bezocht door toeristen en om het dorp liggen ver... lees meer

Op een zeer goede locatie in Ouddorp ligt het Recreatiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee.
Ouddorp (circa 7.000 inwoners) hoort bij de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree – Overflakkee. Het kustdorp Ouddorp wordt veel bezocht door toeristen en om het dorp liggen verschillende vakantieparken en campings. Naast de brede stranden aan de Noordzee liggen het Haringvliet en het Grevelingenmeer ook in de directe nabijheid.
Noordzeepark is een recreatiepark met circa 500 recreatiewoningen (4-8 personen) en hiermee één van de grotere recreatiewoningenterreinen op de Kop van Goeree. Deze recreatiewoningen zijn in eigendom bij particulieren en beleggers. Het park beschikt over een supermarkt, speeltuin, sport-/ spelvoorzieningen. Deze voorzieningen zijn geclusterd bij de entree van het recreatiepark.

Het te verkopen bedrijf Noordzee Bungalow Beheer BV verzorgt een gedeelte van de exploitatie van het Noordzeepark. Het gaat om het beheer van ongeveer 250 recreatiewoningen en de verhuur van circa 70 recreatiewoningen.
In combinatie met de verkoop van Noordzee Bungalow Beheer BV wordt tevens te koop aangeboden de riante bedrijfswoning met het daaraan geschakelde beheerkantoor. De bedrijfswoning beschikt over een grote separate garage en tuin met veel privacy. Het bijbehorende perceel heeft een oppervlakte van 3.565 m2 en het eigendom berust bij Tanis Recreatie BV.
Er is sprake van een exploitatie het jaar rond. De verkopers verzorgen sinds 2008 het beheer/verhuur en er is sprake van een stabiele onderneming. Vanwege het bereiken van een gevorderde leeftijd zijn de verkopers op zoek naar bedrijfsopvolging.
Verkocht worden de aandelen Tanis Recreatie BV. Met de overdracht van Tanis Recreatie BV zullen tevens de aandelen van Noordzee Bungalow Beheer BV mee overgaan.

Vraagprijs aandelen cash & debt free
€ 1.790.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg.

Bovenstaande tekst is een samenvatting van de gehele verkoopdocumentatie. Voor meer informatie verwijzen wij naar de uitgebreide brochure.
Bij vergevorderde interesse is het mogelijk een aantal aanvullende documenten en gegevens te ontvangen. Voordat deze vertrouwelijke informatie wordt vrijgegeven, zullen wij u verzoeken een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Neem hiervoor contact op met de makelaar, Synchro Bedrijfshuisvesting 088 - 796 24 76 of Den Otter Van Vliet 0412 - 474282.

Alle verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als offerte maar dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Het betreft hier dus een vrijblijvende aanbieding, die wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Een bieding gelijk aan de richtprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving staan. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de koper hieraan geen enkel recht ontlenen. De verkoper aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid.
Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de koper een kopie wordt gegeven van alle relevante bescheiden.

Plattegronden

Brochures

Video's

Locatie

Contact opnemen