Lange Delft 125, Middelburg

€ 1.975,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.975,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Bouwlagen
3
Frontbreedte
375
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Fastfoodsector

Oppervlakte
123 m²
Verkoopvloer oppervlakte
50 m²
Op verdiepingen
0, 1 en 2

Omschrijving

Te huur
Op zeer goede locatie in het oude winkelcentrumgebied van Middelburg bieden wij een monumentaal winkelobject inclusief bovengelegen ruimten te huur aan. De winkelruimte is gelegen aan de Lange Delft, de drukste winkelstraat van Middelburg met een groot scala aan winkels, restaurants en afhaa... lees meer

Te huur
Op zeer goede locatie in het oude winkelcentrumgebied van Middelburg bieden wij een monumentaal winkelobject inclusief bovengelegen ruimten te huur aan. De winkelruimte is gelegen aan de Lange Delft, de drukste winkelstraat van Middelburg met een groot scala aan winkels, restaurants en afhaallocaties in de nabije omgeving. Deze locatie is ideaal voor onder andere een boetiek, kunstgalerie, koffie-/ontbijtbar of ijssalon. Het karakteristieke pand heeft een frontbreedte van ca. 3.75 meter en beschikt over een fraaie winkelpui.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving. Per auto is Middelburg snel bereikbaar via de rijksweg A-58 en het provinciale netwerk (N-57).

Bouwjaar
Oorspronkelijk bouwjaar 1654.

Indeling
Winkelruimte (circa 50 m²)
Begane grond: entree, meterkast, winkelruimte, opslagruimte en dames- en herentoilet.

Opslagruimte
1e verdieping: overloop, voor- en achterkamer.
2e verdieping: overloop, voor- en achterkamer.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m² een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verhurend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m² worden niet verrekend.

Voorzieningen
- houten winkelpui met loopdeur;
- volledig ingerichte meterkast;
- CV middels radiatoren t.p.v. de begane grond;
- houten vloeren;
- houten trappen naar 1e en 2e verdieping.

Het geheel wordt in casco staat verhuurd in de huidige feitelijke staat.

Energielabel
Het pand is monumentaal waardoor het vrijgesteld is van een energielabel.

Huurprijs
€ 1.975,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst per 1 jaar na huuringangsdatum, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur. Verkoper wenst te opteren voor BTW-belaste verkoop. Ingeval koper dit niet wenst dan dient koper het BTW nadeel aan de verkoper te vergoeden bovenop de koopsom.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 14 december 2022, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 19 december 2022 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 2022/36 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Verkoop is tegen nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Lange Delft 125” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen