Hermesweg 6, Vlissingen

€ 1.750,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1988

Bedrijfshal

Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Vrije hoogte
450
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein “Baskensburg”. De bedrijfs-/kantoorruimte maakt onderdeel uit van het voormalige bedrijfspand van de Kringloop / Arduin dat is verbouwd tot diverse bedrijfs-/kantoor-/opslagunits. Onder meer we... lees meer

Te Huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein “Baskensburg”. De bedrijfs-/kantoorruimte maakt onderdeel uit van het voormalige bedrijfspand van de Kringloop / Arduin dat is verbouwd tot diverse bedrijfs-/kantoor-/opslagunits. Onder meer werden de voorgevels vernieuwd, nieuwe overheaddeuren werden geplaatst en nieuwe tussenwanden werden opgetrokken.
De bedrijfs-/kantoorruimte is o.a. perfect geschikt als werkplaats, opslag, productie-/handels-/distributieactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor. In de directe nabijheid hebben zich onder meer bedrijven gevestigd als Van den Berg Autoschade, Bouwbedrijf Joziasse, Afbouwned en Vihamij Vlissingen.

Bereikbaarheid
Het opstal is gelegen op het bedrijventerrein “Baskensburg” te Vlissingen en is uitstekend gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en het provinciale wegennetwerk. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop- dan wel fietsafstand. Het opstal ligt in de direct omgeving van de provinciale verbindingsweg tussen Vlissingen en Middelburg, de Nieuwe Vlissingseweg.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ vastgesteld door de Gemeenteraad op 22 juli 2010, heeft het onderhavige de bestemming ‘’Bedrijf-1’’ (artikel 3) met de functieaanduiding “Bedrijf tot en met categorie 2”. Er geldt een dubbelbestemming “Waarde” (artikel 11). De maximum bouwhoogte is 4.0 meter. Elke uitoefening van het detailhandels-, grootwinkel-, of horecabedrijf op de gekochte grond of in de daarop te stichten bebouwing is verboden. Verdere gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Afmeting -circa-
Totaal 255 m².

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren/buitenterrein
Parkeren op eigen terrein voor de unit en voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving.

Voorzieningen
Algemeen:
- Niet onderheide betonvloer;
- Staalconstructie met geïsoleerd plat dak met bitumineuze dakbedekking (2014 vernieuwd);
- Nieuwe voorgevel;
- Nieuwe kunststof kozijnen;
- Toegangsdeur met voorportaal;
- Volledig ingerichte meterkast;
- Vluchtwegaanduiding;
- Brandblussers.

Bedrijfsruimte:
- Vrije hoogte 4.50 meter (dakrand);
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (afmeting 3.60 m breed x 4.00 m hoog);
- Verlichtingsarmaturen.


Kantoorruimte:
- 1 kantoorcompartiment;
- Verlaagd systeemplafond met verlichting;
- 2 toiletgroepen en 2 miva’s;
- Eenvoudige pantry;
- CV met radiatoren (Nefit bouwjaar 2020);
- Technische ruimte.

Energielabel
C (Geldig tot 23 maart 2030).

Bouwjaar
1988 en deels gerenoveerd in 2020.

Huurprijs
€ 1.750,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Hermesweg 6” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen