Boekhorsterweg 21, Warmond

verkocht

Details

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Leisure
Bouwperiode
-1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
142.355 m²

Camping

Voorzieningen
Electra, riolering, horeca aanwezig, toiletgebouwen en receptie
Staanplaatsen
221
Woonobject
Ja

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het Groene Hart aan de Kagerplassen ligt Jachthaven/camping Spijkerboor. Spijkerboor is een kwalitatief hoogwaardig goed onderhouden camping en jachthaven. Het recreatiebedrijf heeft een oppervlakte van circa 8,75 hectare. Tevens hebben verkopers circa 5,5 hectare aangren... lees meer

Op een prachtige locatie in het Groene Hart aan de Kagerplassen ligt Jachthaven/camping Spijkerboor. Spijkerboor is een kwalitatief hoogwaardig goed onderhouden camping en jachthaven. Het recreatiebedrijf heeft een oppervlakte van circa 8,75 hectare. Tevens hebben verkopers circa 5,5 hectare aangrenzende landbouwgrond in eigendom, die eveneens te koop aangeboden wordt. Het terrein is sfeervol aangelegd met veel groen en water. De toeristische en seizoenplaatsen liggen op een veld met een prachtig uitzicht over De Kaag en het open landschap achter het bedrijf.
Het bedrijf bestaat onder meer uit een hoogwaardige camping met 215 kampeerplaatsen (115 jaarplaatsen, 99 toeristische en seizoenplaatsen en 1 verhuurchalet). De jaarplaatsen zijn goed onderhouden en bezet met overwegend jonge chalets en stacaravans.

De jachthavenvoorzieningen van Spijkerboor liggen direct aan De Kaag. Gasten kunnen dus zonder belemmeringen als bruggen en sluizen het meer op varen. De jachthaven is een kwalitatief goede jachthaven met circa 175 ligplaatsen, verdeeld over 3 locaties (Sloepenhaven: 35 ligplaatsen, Havenkom: 60 ligplaatsen, Haven Zevenhuizervaart: 80 ligplaatsen) en diverse voorzieningen.

De Kagerplassen zijn een eldorado voor liefhebbers van zeilen, kanoën, roeien, waterskiën, schaatsen en vissen. Hoewel de mogelijkheden voor watersportactiviteiten enorm zijn, ademt de Kaag rust uit door de prachtige vergezichten over water en weide. Verder zijn er diverse restaurants, een vaarschool, een speeltuin en overnachtingsmogelijkheden. Bij het pontveer staan in het seizoen zilveren fietsen die gratis te gebruiken zijn voor een fietstocht op het eiland.

Een van de juweeltjes van Kaag en Braassem is het Braassemermeer. Dit meer heeft een wateroppervlak van 425 hectare en prachtige oeverlanden. Een fantastische plek om te varen. Het Braassemermeer is vooral bij zeilers populair, maar is tevens een belangrijke doorgaande (staande mast)route. In het gebied is op sommige plaatsen een vergunningsplicht voor motorvaart van toepassing.

Gasten die van cultuur en de stad willen genieten kunnen eenvoudig steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam bezoeken. En binnen 20 minuten sta je op het strand bij Katwijk aan Zee. Het centrum van Leiden en het Katwijkse strand zijn ook per boot bereikbaar. Voor de fietser zijn er vele fietsroutes uitgezet door het gebied.

Het bedrijf beschikt verder over:
- een karakteristiek in 1868 gebouwd hoofdgebouw met bedrijfswoning, receptie, horeca, toiletgebouw en wasserette;
- een loods met opslag- en werkruimte;
- een modern toiletgebouw;
- diverse recreatieve voorzieningen, zoals diverse speeltuintjes, een sportveld, kanoverhuur, zwemstrand met waterglijbaan en openlucht fitness.

Er is sprake van een seizoenmatige exploitatie. Het jaarplaatsendeel is 10 maanden per jaar geopend voor uitsluitend recreatief gebruik.

De twee parkeerterreinen worden in de winter gebruikt als winterstalling voor toercaravans en boten. Er is ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
De camping en jachthaven zijn in eigendom bij en worden geëxploiteerd door Spijkerboor Holding B.V.

Verkopers hebben de voorkeur voor een overdracht van de aandelen van Spijkerboor Holding B.V.
De landbouwgronden zijn in privé-eigendom en dienen derhalve als activa transactie overgedragen te worden.
Op grond van het bestemmingsplan is het volgende toegestaan:
- 1 bedrijfswoning
- in totaal 221 standplaatsen;
- in totaal 122 stacaravans (ten hoogste 60 m2);
- in totaal 13 recreatiewoningen;
- in totaal 2 ligplaatsen voor woonschepen;
- ontwikkeling van een horecalocatie aan het water.

Richtprijs
€ 6.500.000,- k.k. excl. BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Bovenstaande tekst is een samenvatting van de gehele verkoopdocumentatie. Voor meer informatie verwijzen wij naar de uitgebreide brochure.
Bij vergevorderde interesse is het mogelijk een aantal aanvullende documenten en gegevens te ontvangen. Voordat deze vertrouwelijke informatie wordt vrijgegeven, zullen wij u verzoeken een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Neem hiervoor contact op met de makelaar (info@denottervanvliet.nl / info@synchrobedrijfshuisvesting.nl).

Alle verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als offerte maar dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Het betreft hier dus een vrijblijvende aanbieding, die wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Een bieding gelijk aan de richtprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving staan. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de koper hieraan geen enkel recht ontlenen. De verkoper aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid.
Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de koper een kopie wordt gegeven van alle relevante bescheiden.

Video's

Locatie

Contact opnemen