Berlagestraat 5, Vlissingen

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003

Bedrijfshal

Oppervlakte
288m²
Vrije hoogte
480
Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Omschrijving

Te koop wegens verhuizing
Voormalige bedrijfsloods van Jan Pouwelse Groendoeners thans gelegen aan de Berlagestraat 5 te Vlissingen. De loods heeft een afmeting van circa 288 m² (20,94 meter x 13,76 meter). De loods is geheel demontabel en kan door de koper opnieuw worden opgebouwd op een betonnen ... lees meer

Te koop wegens verhuizing
Voormalige bedrijfsloods van Jan Pouwelse Groendoeners thans gelegen aan de Berlagestraat 5 te Vlissingen. De loods heeft een afmeting van circa 288 m² (20,94 meter x 13,76 meter). De loods is geheel demontabel en kan door de koper opnieuw worden opgebouwd op een betonnen ringfundering dan wel betonnen poeren. De loods is ontworpen door Architectenbureau Nijboer uit Vlissingen en gebouwd door Bouwbedrijf A. Otte & Zn. v.o.f. uit Nieuwdorp. De elektrische installatie is aangelegd door Roelse Elektrotechniek BV uit Serooskerke. De dakbedekkingswerkzaamheden zijn gerealiseerd door Bitasco BV uit Breda. De loods wordt verkocht in huidige staat en dient door de koper zelf gedemonteerd en afgevoerd te worden.

Opleveringsniveau
De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat; “as is where is” (leeg en ontruimd) en geheel te demonteren en af te voeren door en voor rekening en risico van de koper.
De opstal bestaat uit een 2-tal werkruimten, machineberging, bergkast en kast (enkel via de buitenzijde bereikbaar). Het geheel is opgetrokken vanuit een staalconstructie met zogenaamde isolerende schuimpanelen en een buitengevel van lariks rabatdelen. De vrije hoogte onder de staalconstructie is ongeveer 3.58 meter en onderzijde dak is ongeveer 4.80 meter. De loods is voorzien van diverse kozijnen met isolerende beglazing en in de gevel zijn opgenomen een 2-tal handmatig bedienbare overheaddeuren (3.5 meter breed en 3.0 meter hoog) en een 2-tal stalen loopdeur.

Daarnaast zijn onder andere de navolgende voorzieningen nog aanwezig:
- meterkast;
- TL- armaturen;
- aansluiting voor een toilet;
- plat dak voorzien EPDM dakbedekking;
- diverse wandcontactdozen;
- meranti houten raamkozijnen;
- dakopstand circa 3.0 meter breed en circa 1.30 meter hoog en 20.0 meter lang.

Een uitgebreid bestek-/fotoboek is beschikbaar.

Afmetingen BVO - circa -
Bedrijfsruimte ca. 288 m² BVO*

* BVO = Bruto Vloer Oppervlak. De genoemde afmetingen zijn een inschatting vanaf een bouwtekening waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Bouwjaar
2003.

Vraagprijs
€ 49.000,- exclusief BTW.

Waarborgsom
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de verkoper gelijktijdig met de ondertekening van de koopovereenkomst.

Demonteren en afvoeren loods
In overleg.

Overdrachtsbelasting/btw
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper wel omzetbelasting (BTW) maar geen overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

As is where is
Verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de bouwkundige en technische staat van de demontabele loods. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de koopovereenkomst voor alle aanspraken die hij of derden ten aanzien van de bouwkundige en technische staat.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “demontabele loods Jan Pouwelse Groendoeners” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen