Albert Joachimikade 48, Goes

€ 599.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.860 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
885m²
Vrije hoogte
770
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop
Op uitstekende locatie aan het Kanaal Goes – Goese Sas gelegen bedrijfsruimte met bijbehorend buitenterrein. De bedrijfsruimten zijn grotendeels in gebruik (geweest) bij TecWire die recentelijk is verhuist naar een nieuwbouwlocatie. Op dit moment is er één bedrijfsunit verhuurd aan een ... lees meer

Te Koop
Op uitstekende locatie aan het Kanaal Goes – Goese Sas gelegen bedrijfsruimte met bijbehorend buitenterrein. De bedrijfsruimten zijn grotendeels in gebruik (geweest) bij TecWire die recentelijk is verhuist naar een nieuwbouwlocatie. Op dit moment is er één bedrijfsunit verhuurd aan een zeilmakerij / herstelcenter en de overige bedrijfsruimten worden in niet verhuurde staat aan de koper opgeleverd. De bedrijfsruimten zijn momenteel ingedeeld in 5 op zich staande units maar eenvoudig terug te brengen tot één geheel. Naast de bedrijfsruimten staat een losse unit welke momenteel in gebruik is als kantoorruimte. Het buitenterrein is verhard en is afsluitbaar.
Het object is gelegen in het havengebied van Goes in het zogenaamde projectgebied Goese Schans. In voornoemd projectgebied is in de afgelopen jaren veel nieuwbouw gerealiseerd met de nadruk op wonen/werken en winkels. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een grote dynamiek met vele toekomstige nieuwbouw ontwikkelingen.

Bereikbaarheid
Het object is direct nabij de rijksweg A-256 en het provinciale wegennetwerk gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer middels bus-/en treinverbinding is op loop- dan wel fietsafstand gelegen. Het centrum van Goes is in de directe omgeving gelegen.
Goes ligt precies in het midden van Zeeland en speelt door haar centrale ligging een
belangrijke rol in de economie van Zeeland. Goes ligt op een kruispunt van wegen. Zowel de
rijksweg A58 als de toegangswegen tot de Westerscheldetunnel en de Zeelandbrug lopen
door de gemeente. De gemeente Goes heeft ongeveer 37.000 inwoners.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Havengebied Goes, 1e herziening, onherroepelijk vastgesteld op 3 mei 2018, kent de locatie de enkelbestemming "Gemengd-3" en de dubbelbestemming "Waarde-Archeologie-2". Ook valt de locatie binnen de gebiedsaanduiding "geluidszone - industrie 2". "Gemengd-3" biedt ruimte voor bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de regels behorende bij de Staat van Bedrijfsactiviteiten, dagrecreatie, dienstverlening, maatschappelijk alsmede voor wegen, verhardingen, groenvoorzieningen en detailhandel, kantoren zolang deze een ondergeschikte nevenactiviteit zijn van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten. Het maximale bebouwingspercentage is 60%, de maximale bouwhoogte is 6 meter en er zijn per bedrijfsperceel 3 bedrijfswoningen toegestaan (binnen de bestemming "Gemengd-3" zijn niet meer dan 20 bedrijfswoningen toegestaan).

Kadastrale gegevens
Gemeente: Goes
Sectie: B
Nummers: 3292 en 3293
Grootte: 910 m² resp. 950 m².

Meer-/minder m² heeft geen verrekening tot gevolg. De optische erfafscheiding is de grens van het verkochte, indien en voor zover het Kadaster mocht afwijken.

Grondstatus
Eigen grond.

Milieu
Uitgangspunt is dat de grond bij verkoop niet zodanig verontreinigd is dat dit op het moment van verkoop een belemmering vormt voor het voortgezet gebruik als bedrijfsruimte van de huidige onroerende zaken. Het historisch onderzoek uit december 2007 van Oranjewoud BV is op aanvraag beschikbaar.
Verkoper is niet bekend met een ondergrondse tank voor het opslaan van vloeistoffen.
Verkoper is niet bekend of in de opstal asbest is verwerkt (de voormalige asbestdaken zijn omstreeks 2012-2013 gesaneerd).

Bouwjaar
De opstal is oorspronkelijk gebouwd in 1937 t.b.v. de scheepvaart gerelateerde werkzaamheden. In 2012 is het dak vernieuwd als ook de gevelbeplating.

Afmetingen
Unit 1: bedrijfsruimte begane grond circa 230 m2
verdiepingsvloer opslag circa 112 m2
Unit 2: bedrijfsruimte begane grond circa 121 m2
Unit 3 bedrijfsruimte begane grond circa 120 m2
verdiepingsvloer opslag circa 48 m2
Unit 4 bedrijfsruimte begane grond circa 180 m2
Unit 5 bedrijfsruimte begane grond circa 74 m2


Totaal bebouwd vloeroppervlakte circa 885 m2.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het buitenterrein is grotendeels verhard en afsluitbaar via hekwerken en poorten.

Voorzieningen -onder meer-
- houten spant constructie;
- geïsoleerde stalen voorzet gevels;
- metselwerk gevels;
- lichte scheidingswanden tussen de diverse units;
- geïsoleerd stalen zadeldaken met diverse daklichten;
- goothoogte circa 4.20 meter en circa 7.70 meter bovenzijde nok;
- CV installatie;
- 5 overheaddeuren (3,5 x 3.60 meter, breedte / hoogte);
- betonvloeren (begane grond) met maximale vloerbelasting van 5 KN/m²;
- houten verdiepingsvloeren;
- houten kozijnen met isolerende beglazing;
- entree via diverse overheaddeuren en loopdeuren;
- verlichting middels TL armaturen;
- meterkast nutsvoorzieningen met krachtstroom (hoofdzekering 50 Ampere);
- elke unit beschikt over eigen tussenmeters elektra / gas / water
- stalen trap naar verdieping;
- gasheaters;
- sanitaire ruimten;
- alarminstallatie;
- pantry voorziening;
- airconditioning ter plaatse van unit 5.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst met de zeilmakerij / herstelcenter is op aanvraag beschikbaar. De huurder betaalt € 716,24 per maand exclusief BTW en exclusief voorschot gas / water en elektriciteit. De huurovereenkomst is aangegaan per 1 mei 2014 voor een periode van 1 jaar en vervolgens telkenmale optieperioden van 1 jaar. De wederzijdse opzegtermijn is 12 maanden. Verkoop vindt plaats in verhuurde staat (“koop breekt geen huur”). Huurder heeft een waarborgsom betaalt van € 2.850,-.

Energielabel
Wettelijk niet verplicht.

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Er bestaat een mogelijkheid tot het plaatsen van een rollenbaan voor een vaartuig.

Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Verkoper behoudt zich het recht voor erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen op te nemen indien dit noodzakelijk is in het kader van de te verkopen onroerende zaken en/of direct daaraan gerelateerde zaken, dan wel opgelegd worden door de gemeente, brandweer, waterschap en/of andere overheden of instanties. De laatste akte van levering d.d. 29-11-2019 is op aanvraag beschikbaar.

De informatie die is vermeld, heeft als bedoeling op de koper zo goed mogelijk te informeren tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper een onderzoek plicht.

Synchro Bedrijfshuisvesting BV biedt dit object enkel aan op diverse websites, echter is niet ingeschakeld als verkopend makelaar. Eigenaar arrangeert zelfstandig eventuele bezichtigingen en verricht op eigen titel de onderhandelingen. Synchro Bedrijfshuisvesting BV aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de verstrekte gegevens, het verloop van de onderhandeling etc.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Albert Joachimikade 48” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen